Totul despre ventilatorul de baie!

Alege cu atentie locul unde il vei amplasa
Pentru a putea alege un ventilator pentru baie, trebuie inainte sa te hotarasti unde il vei amplasa – pe un perete sau in locul ferestrei. Trebuie sa stii ca exista mai multe modele precum ventilatoare axiale si ventilatoare centrifugale. Totusi, cele centrifugale sunt pentru sisteme mai complexe si se folosesc mai ales in cladirile de birouri.

Hotarasta-te la modul de izolare
Nu trebuie sa fii expert in sisteme de ventilatie sa iti dai seama ca in prezent exista mai multe tipuri de ventilatoare: unele mai simple, altele mai complexe. Exista ventilatoare simple care nu sunt inchise etans. Din acest motiv, ele nu te feresc de mirosurile care vin de la ghena si de la vecini. Ventilatoarele mai performante au grile ce se actioneaza automat si se inchi etans cand acestea nu sunt in functionare.

Alege un ventilator dupa nevoile tale!
Cand alegi un ventilator pentru baia ta, e bine sa ai in vedere ca pretul acestora variaza de la 100 de ron si poate ajunge si la 1000 ron. De asemenea, e bine sa alegi un ventilator cu functii suplimentare cum ar fi verificarea umiditatii aerului. Nu in altimul rand, apeleaza intotdeauna la o firma de experti in montare sisteme de ventilatie pentru a te asigura ca  ventilatorul tau va functiona corespunzator.

Tags: , , , , , , ,