3 motive bune sa iti cumperi un termostat

Odata ce ai instalat o centrala termica, costurile tale se vor diminua fata de incalzirea prin alte metode. Totusi, daca vrei sa fii cu adevarat econom si sa platesti o factura mica dar sa ai caldura si confortul termic pe care il visezi, specialistii Sava Clima in instalatii termice iti recomanda sa iti instalazi un termostat. Iata doar 3 motive, cele mai importante pentru care e bine, chiar recomandat sa iti instalezi un termostat.

Scad vizibil cheltuielile!
Daca iti instalezi o centrala termica esti pregatit sa faci niste cheltuieli. Odata instalata te astepti, cum e normal, sa iti amortizezi cheltuielile cat mai repede posibil. Daca vrei sa faci economii considerabile, instalare termostat este cea mai la indemana solutie. Acesta te ajuta sa ai un consum constant iar centrala va functiona doar cat e nevoie sa incalzeasca cat ai tu nevoie. Fara a consuma mai mult decat e necesar, nu vei plati mai mult

Ai o temperatura constanta!
Odata cu montaj termostat vei putea pastra o temperatura constanta in toata casa. Termostatul functioneaza simplu dar te scuteste de multe probleme. De exemplu, il setezi pe o anumita temperatura, sa zicem 22 de grade. Acesta va avea grija ca intotdeauna in incapere sa fie cele 22 de grade. Daca nu sunt, centrala termica va porni iar daca se incalzeste aceasta se opreste.

Mareste durata de viata a centralei termice!
Daca te hotarasti sa iti achizitionezi un termostat tine cont ca acesta este un device termic care nu numai ajuta la confortul termic ci face bine si centralei. Daca aceasta nu mai trebuie sa functioneze continuu pentru ca termostatul ii influenteaza functionarea, durata ei de viata va creste. Practic, centrala este menajata de termostat si va functiona pe o perioada mai lunga.

Tags: , , , , ,