Ce trebuie sa faci daca vrei sa iti instalezi centrala termica?

Daca vrei sa iti instalezi o centrala termica trebuie sa stii exact care sunt pasi de urmat. Procedeul in sine este usor complicat dar la sfarsit vei fi multumit de rezultat. Beneficiile obtinute sunt mari si se vad la scurt timp dupa instalare centrala termica. Este recomandat sa contactezi o firma specializata in instalare centrale termice. Ei te vor sfatui inca de la inceput si iti vor indica cele mai bune solutii. Mai mult, echipa de specialisti in centrale termice vor stii sa iti explice exact care sunt etapele pe care trebuie sa le treci pana sa ai instalata centrale termica.

1. Alege firma care sa faca montaj instalatie termica si incheie contratul de executie a instalatie. Orienteaza-te sa fie o firma cu experienta in instalatii termice care sa iti poata oferi consultanta in domeniu.

2. Fa o cerere de debransare de la reteaua curenta siĀ  fa-ti separare de gaze.

3. Alege centrala termica de la o firma autorizata ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatii de RidicatĀ  ) pentru comercializarea de centrale termice. Ai grija sa primesti si cartea centralei care sa includa: livret aparat, certificat de garantie, formular C1, autorizarea functionarii aparatului si procesul verbal de punere in functiune (PIF). Se incheie un contract de garantie pe o perioada stabilita.

De asemenea trebuie sa primesti cartea tehnica in limba romana si Avizul ISCIR. Cand alegi centrala termica asigura-te ca este cea potrivita nevoilor tale. E indicat sa te sfatuiesti cu firma de instalatii termice. Ei te vor ajuta sa alegi pe cea mai buna centrala termica pentru tine si apartamentul tau.

Tags: , , , , ,