Ce trebuie sa stii daca cauti un instalator?

Sava Clima iti spune ce trebuie sa stii daca esti in cautare de instalator bucuresti si nu numai. Exista cateve repere dupa care e bine sa te ghidezi atunci cand ai nevoie de un expert in instalatii sanitare.

Primul lucru pe care e bine sa il faci e sa identifici exact problema pe care o ai. Daca nu ai cunostinte deloc in acest domeniu, cauta sa identifici cat mai exact defectele si / sau cauzele care au dus la necesitatea unei reparatie instalatii sanitare.

Odata identificata exact problema cu care te confrunti, cauta un profesionist autorizat in instalatii sanitare. Indiferent daca folosesti surse online, scrise sau pur si simplu recomandariile cunoscutiilor, asigura-te ca persoana in cauza este chiar autorizata pentru service instalatii sanitare.

Cauta mai multi instalatori si cerere o oferta de pret pentru ceea ce ai tu de reparat. Exista pe piata mai multi asa-zisi “instalatori” care speculeaza piata si cresc preturile pentru instalatii sanitare. Astfel, daca vrei pret instalatii sanitare real, nu ezita sa apelezi la firme serioase precum Sava Clima.

Daca ai ales firma de specialisti in instalatii sanitare sau un instalator trebuie sa stabilesti o intalnire cu acesta. Arata-i problema, asteapta sa vezi ce sugestii iti face si incearca sa ai un buget mai mare. E posibil ca acesta sa iti recomande produse mai scumpe decat cele pe care le-ai vazut tu. El (instalatorul) stie exact care sunt cele mai bune produse asa ca nu face rabat de la calitate. E o investitie pe termen lung asa ca e chiar indicat sa ai produse de buna calitate. Mai mult, daca alegi alte produse decat cele recomadate e posibil ca specialistul in inslatatii sanitare sa nu iti mai garanteze lucrarea.

Asigura-te la sfarsit ca totul este asa cum iti doresti! Atunci este momentul sa ceri modificari sau adaugiri. De asemenea, e indicat sa ceri factura sau bon. Astfel, vei avea o dovada in eventualitatea unei reclamatii. Totusi, firmele de instalatori sanitari cu experienta lucreaza corect si nu vei avea parte de surprize neplacute.

Tags: , , , , , ,