Ce aparat frigorific vi se potriveste?

Ati reusit sa economisiti pentru un nou aparat frigorific? Stim ca va doriti sa-l achizitionati cat mai repede si sa scapati urgent de cel vechi dar folositi cateva sfaturi pentru a alege un aparat frigorific potrivit nevoilor dumneavoastra!

Stabiliti de la inceput ce aparat frigorific va doriti!

Piata e plina de oferte cu foarte multe modele. Aveti de ales intre a achizitiona un frigider, o combina frigorifica sau o lada frigorifica! Hotarati-va de la inceput si veti alege mai usor!

Stabiliti exact locul pe care il puteti aloca!

Aparatele frigorifice vechi sunt destul de mici pe langa cele noi care au mai multe functii! Masurati exact locul pe care il puteti aloca unui frigider. Astfel, veti evita surprizele de a ajunge acasa cu un aparat care nu se incadreaza bine in locul celui vechi. De asemenea, e bine sa tineti cont  si de dimensiunile cailor de acces in apartamentul/casa.

Alegeti clasa de consum al aparatului!

Clasele de consum existente pe piata sunt  A, A+, A++, B, C, D.  Cel mai mic consum se gaseste la produsule din clasa A++, pe cand cele din clasa B au un consum eficient dar mai mare decat cele din clasa A cu 25-30%. Cel mai mare consum il au aparatele din clasa D si majoritatea producatorilor evita sa le mai faca.

Alegeti sistemului de racire si de dezghetare!

Puteti gasi si la ora actuala aparate cu dezghetare manuala dar majoritatea au dezghetare automata. Mai mult, un aparat bun are si varianta de a regla temperatura si optiunea “ no frost” care evita inghetarea alimentelor.

E bine ca atunci cand alegeti un aparat frigorific sa tineti cont si de numarul de compresoare, de nivelul zgomotului, de functiile pe care le ofera dar si de felul cum arata! Sava Clima va ofera consultanta in alegerea unui aparat frigorific potrivit nevoilor dumneavoastra asa ca nu ezitati sa ne consultati!