Alegeti cele mai potrivite obiecte sanitare pentru baia dumneavoastra!

V-ati mutat in casa noua sau pur si simplu vreti sa schimbati obiectele sanitare din baie? Aflati de la specialistii Sava Clima care sunt cele mai importante lucruri de tinut minte despre obiectele sanitare pe care urmeaza sa le cumparati pentru baia dumneavoastra pentru a beneficia de tot confortul dorit.

 

Alegerea cazii sau a cabinei de dus

Aceasta este o etapa importanta in ceea ce priveste compartimentarea spatiului. Acum se gasesc atat modele pe colt cat si clasice, ovale, de diverite materiale (fonta, acril sau diverse pietre naturale) si cu inaltimi diferite. Daca aveti o camera de baie patrata e bine sa optati pentru cele clasice iar daca aveti baia dreptunghiulara va invitam sa va alegeti orice model pe colt.

Mai mult, daca sunteti o persoana activa care poate renunta la beneficiile unei cazi, puteti opta pentru o cabina de dus. Oferta este variata si in acest domeniu – exista cabine de dus cu diverse functii (exemplu: cele cu instrumente de masaj incorporate) si de diverse marimi. Cel mai bine este sa priviti in ansamblu si sa alegeti care este cel mai important obiect din baia dumneavoastra.

 

Vasul de toaleta si rezervorul acestuia

In principiu, alegerea ar trebui sa fie mai usoara decat in cazul cazi. Noi va recomandam sa alegeti un model cu sistemul de prindere a bazinului in perete. Astfel veti economisi putin spatiu. E foarte important sa va luati un rezervor anticondens pentru a scapa de bataia de cap cu condensul.

 

Lavoarul – noul trend al amenajarilor sanitare

Vechea chiuveta clasica de baie a fost inlocuita in ultimii ani de lavoare moderne de culori si modele diverse. Daca spatiul si bugetul va permit, optati pentru un lavoar mare cu toate dotarile. Daca sunteti presat de spatiu, cumparati-va un lavoar pe colt. Inaltimea optima si standard de montare este de 80-90 cm de la sol. Oricum, aceasta poate varia in functie de preferinte si de inaltimea utilizatorilor.

Trebuie sa stiti ca este indicat ca inainte sa achizitionati produsele  sa va consultanti cu un specialist. Atat alegerea cat si montarea acestor obiecte trebuie facuta cu profesionalism pentru a va asigura ca nu vor exista probleme in viitor.