Tot ce inseamna manopera instalare aer conditionat

Cand alegi o firma instalare aer conditionat, o alegi pentru a aveaun serviciu calitativ, daca se poate repede si la un pret decent. Specialistii in instalare aer conditionat, Sava Clima iti spune ce trebuie sa primesti cand vine vorba de manopera instalare aer conditionat.

In primul rand, cand alegi o firma pentru instalare aer conditionat, vei avea inclusa manopera si materialele necesare unui traseu frigorific pentru trei metri (oferta standard).

In al doilea rand, prin manopera se intelege totalitatea operatiunilor pe care firma trebuie sa le faca pentru instalare aer conditionat. Astfel, prima etapa este gaurirea peretelui exterior in functie de tipul de aparat (pentru un aparat monolit ai nevoie de o singura gaura sau pentru aparat dublusplit ai nevoie de doua gauri).

Dupa, trebuie amplasata unitatea exterioara si unitatea interioara in limita traseului frigorific. E foarte important ca firma de instalare aer conditionat sa respecte legislatia in vigoare in ceea ce priveste gaurirea peretilor.

Unitatea exterioara se va monta in imediata apropiere a ferestrei ca sa se permita accesul imediat in caz de nevoie service sau pur si simplu curatare. Daca aveti un loc mai dificil, o sa fie nevoie de apelarea la alpinisti, operatiune ce nu intra in costul standard.

Dupa, se face badijonarea traseului frigorific si se face o proba a intregii aparaturi. E foarte important ca firma de instalare aer conditionat sa iti explice toate functiile aparatului de aer conditionat.

 

Tags: