4 etape care trebuiesc respectate de echipa de instalare aer conditionat

Daca te-ai decis sa investesti intr-un aparat de aer conditionat si ai nevoie de instalare aer conditionat, expertii Sava Clima in instalare aer conditionat sunt aici pentru a te ajuta.

Pasul 1:
Alege firma pe care o doresti pentru a te ajuta si aparatul de aer conditionat pe care il doresti pentru instalare aer conditionat.
Este un prim pas important de care depinde intreaga lucrare pentru instalare aer conditionat pentru ca in functie de experienta firmei se va vedea calitate lucrarii.

Pasul 2:
Alegerea locului de montaj a unitatii interioare in functie de cateva criterii – la 2 metri de pamant, la o distanta considerabila de aparat de radio sau televizor, in afara razelor soarelui s.a.
Firma pentru instalare aer conditionat va sti sa iti zica care este cel mai bun loc pentru alegerea locului unitatii interioare.

Pasul 3:
Alegerea locului de montaj a unitatii exterioare in functie de criterii standard folosite precum stabilirea pe un perete stabil, ferit de vant, ferit de copii s.a . Odata montata si unitatea exterioara verifica daca corespunde indicatiilor initiale pentru serviciul de instalare aer conditionat.

Pasul 4:
Odata montata unitatea interioara si exterioara si unite prin traseul frigorific, asigura-te ca aparatul functioneaza exact cum este specificat in manual de instructiuni. Fii atent sa primesti un bon sau o factura fiscala si bineinteles un certificat de garantie pentru lucrarea de instalare aer conditionat.
Instalare aer conditionat cu Sava Clima.

Tags: