Cand sa apelezi la service aer conditionat

Specialistii Sava Clima iti spun de ce trebuie sa apelezi la service aer conditionat chiar daca aparatul inca functioneaza dar nu ca la inceput.

1. Daca aparatul de aer conditionat se strica de tot e posibil ca cei de la service aer conditionat sa nu mai poate repara aparatul.

2. Astfel, daca te duci cand vezi primele semne ca e nevoie de service aer conditionat, vei cheltui bani cu reparatia dar vei cheltui mai putini decat ai da pe un aparat de aer conditionat nou.

3. Daca este lasat neingrijit, aparatul nu isi va mai face datoria de a raci. Astfel, service aer conditionat va ajuta aparatul sa isi reia locul de cel mai bun prieten al omului modern si sa te scape de caldura.

4. Daca aparatul de aer conditionat nu este dus in service aer conditionat cand se simte miros de mucegai, miros inchis risti sa te imbolnavesti impreuna cu familia. Aparatul de aer conditionat contine microorganisme precum spori de ciuperci, acarieni si bacterii.

5. De asemenea, daca nu apelezi la service aer conditionat risti sa te imbolnavesti de Boala Legionarului sau Febra Pontiac, cauzate de bacteria Legionella Pneumophila.

6. Daca apelezi la service aer conditionat e important sa apelezi la o firma serioasa de service aer conditionat care sa ajunga repede la tine si sa ofere servicii de service aer conditionat la preturi bune.

Tags: