Un aparat sanatos este un aparat cu revizie aer conditionat la zi!

Daca ai montat in casa un aparat de aer conditionat, nu trebuie sa ratezi intretinere aer conditionat. Aceasta se face pentru buna functionare a aparatului si te scuteste de neplacerile care pot aparea de la stricarea aparatului. Practic, cel mai bine este sa faceti revizie aer conditionat de minim doua ori pe an.
Totusi, daca timpul sau situatia financiara nu va permite chemarea unei echipe de specialisti de doua ori pe an, e recomandat ca macar o data, primavara, sa faceti aceasta intretinere aer conditionat.

Revizie aer conditionat te scapa de cheltuieli inutile!

Daca faceti anual aceasta revizie aer conditionat, veti stii intotdeauna daca aparatul de aer conditionat da semne de a se strica. Un aparat de aer conditionat intretinut are o durata de viata mai lunga!
Astfel, e mai bine sa dati periodic o mica suma de bani pentru revizie aer conditionat decat sa riscati ca aparatul sa se strice si sa ajungeti la service aer conditionat sau sa trebuiasca sa il inlocuiti complet cu unul nou.

Ce este de fapt intretinere aer conditionat?

Prin intretinere aer conditionat se intelege o verificare periodica facuta de o echipa de specialisti in intretinere aer conditionat. Practic, aceasta revizie aer conditionat este curatarea aparatului si verificarea acestuia pentru o buna functionare.
La revizie aer conditionat, specialistii curata filtrele, curata atat unitatea externa cat si pe cea interna, verifica functionarea la capacitate maxima a aparatului si diagnosticheaza eventualele probleme.

 

Tags: ,