Trei lucruri pe care trebuie sa le stiti cand alegeti o firma de montaj instalatii sanitare!

V-ati mutat in final in casa dorita sau pur si simplu vreti sa inlocuiti vechiile instalatii sanitare? E bine sa alegeti o firma specializata in acest domeniu! Astfel, veti evita surprizele neplacute care pot aparea dupa ce va fi gata lucrarea.

Iata trei lucruri pe care e bine sa le stiti cand alegeti o firma de montaj instalatii sanitare:

  • Cand alegeti o firma de specialisti, nu ii angajati chiar pe primii pe care ii gasiti! Studiati putin piata inainte si aflati exact care este experienta firmelor pe piata! Nu e cazul sa alegeti in functie de pret! Lucrarea aceasta este facuta pe termen lung si e indicat sa alegeti cele mai bune materiale  (in general calitatea materialelor costa).
  • Fiti atent ca firma sa aiba toate datele de identificare la vedere si sa vi le puna la dispozitie. O firma serioasa are toate datele de identificare pentru eventuale reclamatii. Mai mult, firmele care se respecta ofera garantii pentru lucrarile de instalatii sanitare realizate. In acest fel, ele iti confirma ca in cazul acestor lucrari conteaza foarte mult experienta si profesionalismul instalatorilor!
  • In momentul in care alegeti o anumita firma, ea va realiza o consultanta pentru a identifica toate problemele! Ai grija sa nu vi se repare si instalatiile bune! Mai mult, cand va hotarati la forma finala e bine sa cereti parerea instalatorului. E normal ca el sa va faca ce anume doriti dar el ramane expertul asa ca el stie care este cea mai buna varianta pentru montaj!

Tags: , ,