Totul despre instalare aer conditionat

Daca te-ai decis la aer conditionat, e bine sa stii totul despre instalare aer conditionat si despre cheltuielile pe care acesta le implica.
Specialistii Sava Clima in instalare aer conditionat iti spun care sunt materialele de care ai nevoie si informatii iti lipsesc pentru instalare aer conditionat de cea mai buna calitate.

In momentul in care apelezi la o firma de instalare aer conditionat, aceasta iti va include in serviciu manopera si materiale necesare pentru trei metri de traseu frigorific. Acesta este serviciu standard oferit de majoritatea firmelor de instalare aer conditionat. Totusi, e bine sa fiti atenti la serviciile oferite pentru ca unele firme nu includ aceste materiale si costul instalarii va fi mult mai mare.

Pentru inceput, ca sa puteti avea un serviciu de instalare aer conditionat trebuie sa va faceti o programare pentru firma instalare aer conditionat pe care o doriti. In functie de firma si de perioada, puteti astepta intre o zi si pana la cateva saptamani.

Daca acestea sunt incluse cum se procedeaza in general, atunci veti avea gratuit: traseu frigorific din teava de cupru si izolatie termica, furtun scurgere condens, cablu electric pentru conexiunile dintre unitatea interioara si cea exterioara, consola pentru unitatea exterioara incluzand si sistemul de prindere, banda matisat, stecher si un cablu alimentare unitate interna un metru.

Daca va doriti un traseu frigorific mai lung, va trebui sa discutati cu firma de instalare aer conditionat pentru a stabili inca de la inceput care sunt costurile suplimentare.
In afara de materialele mentionate mai sus, orice altceva folosit vor fi considerate cheltuieli suplimentare si vor fi trecute pe factura dumneavoastra finala.

Tags: