Service aer conditionat: cand ai nevoie de el?

Aerul conditionat nu mai functioneaza ca la inceput? Simtiti ca nu mai raceste aerul la fel de repede sau pur si simplu, e ceva in neregula?

Este timpul sa apelati la o echipa de profesionisti pentru service aer conditionat! Trebuie sa stiti ca este bine ca minim o data pe an aparatul sa fie vazut de un specialist! Aerul conditionat poate crea  probleme grave de sanatate daca aparatul nu mai functioneaza corespunzator.

De exemplu, daca simtiti miros de mucegai e necesar ca aparatul sa fie supus unui service aer conditionat! Un specialist va trebui sa vina si sa efectueze o curatare a turbinei interioare si o iginenizare, la sfarsit! Astfel, veti evita ca aparatul dumneavostra de aer conditionat sa imprastie in toata casa spori de mucegai.

Un aparat de aer conditionat care nu are parte de service aer conditionat anual, poate contine microorganisme de genul sporilor de ciuperci, acarienilor si a bacteriilor. Mai mult, tot aparatul de aer conditionat neingrijit este si cauza  Legionellei pneumophila, o bacterie ce provoaca Boala Legionarului sau febra Pontiac.

Aveti grija de sanatatea dumneavoastra si de familia dumneavoastra! Apelati cu incredere la firma Sava Clima pentru service aer conditionat de cea mai buna calitate, realizat de cei mai profesionisti specialisti!  Mai mult, pentru ca stim cat este de important sa fim promti, ne vom deplasa in cel mai scurt timp la dumneavostra pentru a remedia orice problema apare la aparatul dumneavostra de aer conditionat!

Tags: , ,