Cum alegi o firma de montaj aer conditionat

Daca te-ai decis sa apelezi la o firma de montaj aer conditionat dar nu stii cum sa alegi cei mai buni profesionisti, Sava Clima iti spune care sunt criteriile principale dupa care sa te ghidezi cand contractezi o firma pentru montaj aer conditionat.

1. Intereseaza-te care este experienta firmei.

Este foarte important atunci cand apelezi la o o firma pentru montaj aer conditionat sa verifici experienta firmei in domeniu. Astfel, indiferent daca firma ti-a fost recomandata, ai gasit-o in ziar sau pe internet, cere referinte cu lucrari asemanatoare, cauta poze cu lucrarile, informeaza-te.
Mai mult, exista varianta sa cauti pe forumuri care este procedura si cateva pareri despre firma de montaj aer conditionat pe care vrei sa o angajezi.

2. Verifica pretul in mai multe locuri!

Nu alege o firma si gata! Fiind vorba de o lucrare pentru care ai nevoie de calitate, nu te repezi la prima firma pentru a scapa mai repede. Astfel, cauta doua sau trei firme de montaj aer conditionat si cere-le oferte pentru lucrarea ta. In general, preturile ar trebui sa fie asemanatoare dar asa ai ocazia sa alegi comparativ.

3. Ai grija sa iti ofere toate documentele necesare!

In momentul in care te-ai hotarat asupra unei anume firme de montaj aer conditionat, contacteaza-i pentru a incheia un contract. Ai grija ca inainte sa semnezi ceva sa te asiguri ca toate documentele sunt in regula, ca firma poate sa iti ofere bon fiscal, factura si garantie pentru lucrarea de montaj aer conditionat pe care o va realiza.

Tags: