Cele mai frecvente greseli in montaj aer conditionat

Invata direct de la specialistii Sava Clima in montaj aer conditionat care sunt cele mai frecvente greseli pe care le pot face firmele specializate sau chiar dumneavoastra. E foarte important sa evitati eceste greseli pentru a avea o perioada de viata lunga a aparatului de aer conditionat.
Iata cele mai frecvente greseli pe care le poti face cand vine vorba de montaj aer conditionat:

1. Alegerea unui aparat de aer conditionat care nu face fata spatiului pe care trebuie sa il raceasca! Imediat, acest aparat care nu face fata se va strica si vei avea nevoie de service aer conditionat.
2. Alegerea unui aparat pentru montaj aer conditionat, ieftin si contrafacut! Te bucuri de un pret bun dar aceste aparate au o durata de viata mica si nu gasesti intotdeauna piese de schimb!
3. Contactarea unei firme cu servicii ieftine doar pentru a face economie, fara a verifica daca aceasta firma are experienta in domeniu. O firma de montaj aer conditionat fara experienta poate face o lucrare proasta inca de la inceput.
4. Contactarea unei firme de montaj aer conditionat in plina vara. Vara, serviciile sunt mult mai scumpe, firmele sunt grabite si au mai multe lucrari asa ca risti sa ai parte de o lucrare de mantuiala.
5. Acceptarea unui serviciu fara a solicita documente in regula, care sa demonstreze finalizarea lucrarii. Daca nu ai nicio dovada ca ai lucrat cu respectiva firma, ei nu pot fi trasi la raspundere pentru o lucrare proasta.
6. Acceptarea montaj aer conditionat la pret mai mic, fara bon fiscal si fara factura fiscala. Fara documente doveditoare de plata nu poti face o reclamatie, daca ai nemultumiri in ceea ce priveste montaj aer conditionat.
7. Acceptarea unei lucrari de montaj aer conditionat fara a incheia un contract de garantie a lucrarii. Daca firma de montaj aer conditionat pleaca dar aparatul tau nu functioneaza cum trebuie, ar trebui sa ai un contract de garantie, pentru ca aceste costuri sa fie suportate de firma care a facut lucrarea.
8. Firma de montaj aer conditionat sa nu respecte legislatia in vigoare doar pentru a iti scurta tie traseul frigorific. Daca o firma de montaj aer conditionat accepta sa gaureasca locuri unde gaurirea este interzisa prin lege, ceva nu este in regula cu seriozitatea firmei. Desi poate sustine ca o face pentru a te ajuta, de fapt iti pune viata in pericol.

Tags: