Ce trebuie sa urmaresti cand cauti service reparatii!

Specialistii Sava Clima iti spun ce trebuie sa urmaresti atunci cand cauti service reparatii. Sunt cateva lucruri pe care trebuie neaparat sa le urmaresti cand esti in cautare de o echipa de service reparatii.
Noi iti spunem ce anume sa verifici si cum sa te descurci intr-o situatie de criza cand ai nevoie urgent de service reparatii. Deci, in momentul in care esti in cautarea unei firme de service reparatii, urmareste ca aceasta:

1.    Sa aiba experienta in service reparatii. Acest lucru il poti investiga, fie pe pagina lor de internet (daca au asa ceva), fie sa ii intrebi direct si sa le soliciti  cateva recomandari, cateva poze sau orice altceva care sa demonstreze ca au experienta.

2.    Cauta o firma de service reparatii care sa fie in imediata proximitate. De exemplu, cauta reparatii Bucuresti daca esti din Capitala. E bine sa cautam in apropierea casei pentru ca firma va fi mult mai promta.

3.    Cauta un pret real pentru service reparatii. Oricat de mult te-ai grabi, fii atent si la pretul pe care o firma ti-l solicita. Sunt multe firme care cer preturi mai mari decat costa un anumit serviciu, mai ales pentru ca vad situatia de criza in care se afla clientul care a apelat la ei.

4.    Fii atent ca cei de la service reparatii sa fii facut o treaba buna, nu una de mantuiala. In acest caz, e indicat sa va documentati putin inainte pentru a stii ce anume sa verificati la sfarsitul lucrarii.

Tags: ,