Ce sa faci dupa instalare aer conditionat?

Daca ai hotarat ca vrei aer conditionat si ai apelat si la o firma de instalare aer conditionat, acum trebuie doar sa fie facuta lucrarea. Firma pe care ai ales-o a venit si ti-a facut lucrarea de instalare aer conditionat.
Specialistii Sava Clima iti spun ce trebuie sa urmaresti imediat dupa instalare aer conditionat pentru a fi sigur ca pe viitor nu vor exista.
Imediat ce firma pe care ai angajat-o pentru instalare aer conditionat a terminat lucrarea, trebuie sa stabilesti cateva lucruri si sa te asigurari ca le ai la indemana.

1. Verifica toata lucrarea de instalare aer conditionat.

Ai grija ca toata lucrarea de instalare aer conditionat sa fie facuta corect, sa nu prezinte fisuri, fortari ale unitatii interioara sau exterioara. De asemenea, verifica ca aparatul functioneaza, ca racesti si incalzeste conform manualului de instructiuni.

2. Intocmeste documentatia!

In mod normal, contractul se face la inceputul lucrarii si se completeaza la sfarsit cu ce mai trebuie adaugat. Daca totusi nu ai facut un contract de la inceput, macar la sfarsit asigura-te ca ai un contract semnat de firma de instalare aer conditionat.

3. Cere document fiscal si certificat de garantie!

La sfarsitul lucrarii, dupa ce ai achitat, asigura-te ca vei primi un document fiscal (factura sau bon) in care sa fie prezentata exact suma pe care ai platit-o.
Nu in ultimul rand, asigura-te ca firma de instalare aer conditionat iti ofera un certificat de garantie pentru lucrarea pe care ti-a executat-o.

Tags: