Amenajarea unei bai in variata ieftina!

Daca te-ai mutat recent si vrei sa iti amenajezi baia sau pur si simplu te-ai saturat de cea veche si vrei sa reamenajezi, Sava Clima iti ofera sfaturi pretioase pentru a face acest lucru in varianta ieftina!

 

Apeleaza la un instalator!

Chiar daca aceasta etapa este costisitoare pentru proiectul tau in varianta ieftina, este obligatoriu sa te consulti cu un instalator cu experienta in instalatii sanitare. Acum poti alege daca sa chemi un instalator care sa te ajute in amenajare baie cu tot ce inseamna asta sau doar te consulti cu un instalator si faci tu toata treaba. Daca alegi cea de-a doua varianta e indicat sa ai ceva cunostinte in ceea ce inseamna instalatii sanitare.

 

Verifica instalatiile sanitare!

Daca ai apelat la un instalator, e bine sa verificati impreuna daca ai nevoie de schimbat tevi sau obiecte sanitare. Daca acestea nu sunt uzate, e bine sa le pastrezi pentru a face economii. Mai mult, pentru obiectele sanitare precum vasul de toaleta sau toaleta gasesti in comert un spray care le readuce luciul de odinioara!

 

Detaliile fac diferenta!

Daca vrei sa simti ca ai facut schimbari majore e bine sa fii atent la cum anume asezi obiectele in baie. Cea mai mare schimbare o vei simti daca schimbi forma cazii sau a cabinei de dus. Foloseste obiectele sanitare vechi dar adauga-le plusuri! Daca iti permiti poti sa apelezi la montaj obiecte sanitare noi!

Magazinele de gen ofera din ce in ce mai multe solutii – o rama la oglinda, o alta culoare a dulapiorului, o cada de baie pe colt sau accesorii intr-un anumit fel, te vor ajuta sa dai un aer proaspat si sa reamenajezi baia fara ajutorul unor instalatori!

 

 

Tags: , , ,