Alege perioada perfecta pentru instalare aer conditionat!

Daca planuiesti sa apelezi la o firma specializata pentru instalare aer conditionat este indicat sa alegi cu grija perioada in care o faci. Exista perioade care sunt mai benefice pentru instalare aer conditionat, atat din vedere tehnici cat si financiar.

Echipa Sava Clima iti spune acum care sunt cele mai bune perioade pentru instalare aer conditionat!

Primavara

Cea mai buna perioada de instalare aer conditionat este cu siguranta primavara. In aceasta perioada este suficient de racoare afara cat sa nu depinzi de aparat si sa poti astepta firma de instalare aer conditionat. Practic, in aceasta perioada poti apela la o firma specializata de instalare aer conditionat fara problema ca acestia sunt mult prea ocupati pentru a isi onora toate comenzile.

Cei mai multi oameni apeleaza la firma de instalare aer conditionat fix cand dau de caldura, adica in plina vara. Astfel, toate firmele din domeniu sunt ocupate, ofera un serviciu pe fuga pentru a face fata programului incarcat si preturile cresc pe masura gradului de cerere.

Daca te apuci din timp, vei avea parte de un serviciu rapid, mai calitativ (firma nefiind presata de lucrari multe) si mai ieftin (preturile sunt mai scazute).

Toamna

Daca a trecut vara si ai indurat-o cu greu, promitand ca vei investi cu siguranta in instalare aer conditionat, acum este momentul. Toamna este un moment prienlnic pentru instalare aer conditionat mai ales din punct de vedere financiar.

Toamna, toate magazinele reduc preturile aparatelor de aer conditionat. Mai mult, firmele specializate in instalare aer conditionat scad si ele preturile lucrarilor si isi elibereaza programul.

Astfel, daca vara trebuia sa accepti pentru ca o fima sa vina la tine in functie de programul incarcat, toamna tu stabilesti lucrarea in functie de programul pe care il ai tu.

Plus ca, daca ai un apartament racoros in care iti doresti putina extra caldura pe timp de iarna, instalare aer conditionat este solutia cea mai potrivita si la indemana.

Tags: