Alege instalatorii potriviti!

Sava Clima te invata sa iti alegi instalatori potriviti casei si nevoilor tale! Fie ca este vorba de instalatori instalatii termice sau instalatori instalatii sanitare, trebuie sa ai in minte cateva repere dupa care sa te ghidezi cand alegi firma instalatori!
Fiecare om are criteriile lui de selectie cand vine vorba de a apela la un meserias iar Sava Clima iti explica de ce anume trebuie sa tii cont cu prioritate.

 

Apeleaza numai la instalatori cu experienta!

Cand vine vorba de firma instalatori e bine sa verifici intotdeauna experienta pe care acestia o au in domeniu. Cere informatii precise de lucrari mai vechi si afla exact de cat timp exista firma pe piata.
Mai mult, in Bucuresti piata are atatia competitori incat ai cele mai multe oferte instalatori dar si cele mai multe sanse de a angaja instalatori Bucuresti fara experienta!

 

Verifica pretul chiar daca te grabesti!

Invata sa nu te grabesti chiar daca e vorba de o urgenta! E normal sa cauti o firma instalatori mai ales in momentul in care ai nevoie urgent de un instalator!
Oricat ai fi de grabit cere parerea  mai multor firme, macar doua si afla care este pretul solicitat de acestea pentru aceeasi lucrare. Sunt firme neserioase care profita si cer sume mari si nejustificate pentru instalatii termice sau instalatii sanitare.

Tags: , , , ,