Alege bateria de baie potrivita!

Cand vine vorba de instalatii sanitare, trebuie sa stii ca sunt cateva lucruri care par simple la prima vedere dar au nevoie de rabdarea si atentia ta! Un exemplu potrivit care face parte din categoria obiectelor sanitare care par usor de ales dar implica atat cunostinte cat si atentie este alegerea baterii baie. Iata trei etape pe care trebuie sa le urmezi pentru a alege baterie baie!

1. Alege designul dorit!

In primul rand, trebuie sa te hotarasti ce fel de baterie de baie iti doresti. Exista pe piata mai multe modele care se potrivesc cu orice fel de model de baie si cu orice cromatica. Trebuie sa alegi pentru inceput din mai multe tipuri constructive: baterii monocomanda, baterie cu dubla comanda, baterii sanitare termostatice, baterie lavoar cu temporizator sau baterie cu fotocelula.

2. Fii atent la masuratori!

E necesar ca atunci cand cumperi o baterie, fie ea de cada, de lavoar sau de bideu sa stie exact dimensiuniile necesare. Pentru acest lucru, ai grija sa masori distanta la care se afla orificiul pentru acesta. Astfel, vei stii cat de lung sa fie bratul acesteia pentru ca apa sa curga departe de marginea cazii, lavoarului sau bideului.

3. Alege produse de calitate!

Cand vine vorba de achizitia unei baterii sanitare, e important sa realizezi ca o cumperi pentru o perioada indelungata. Din acest motiv, fii atent sa cumperi produse calitative, chiar daca pretul poate depasi bugetul in care ai dori sa te incadrezi. Un efort financiar iti poate asigura cativa ani in plus de utilizare a acestor obiecte sanitare.

4. Lucreaza cu echipa specializata in instalatii sanitare!

Nu in ultimul rand, ai grija ca bateriile sa fie montate de un profesionist in instalatii sanitare. Vei avea astfel siguranta ca produsele sunt corect montate si nu se vor strica din cauza acestei etape.

Tags: , , , , ,