Afla trei pasi pentru amenajare baie!

Cand vine vorba de instalatii sanitare e bine sa ai cateva cunostiinte, macar despre ceea ce implica lucrarea respectiva si care este gradul ei de complexitate.

Daca te apuci de amenajare baie trebuie sa stii inainte ca este o lucrare complexa la care ai nevoie de cei mai buni specialisti. Sava Clima iti spune care sunt cei mai importanti trei pasi in amenajare grup sanitar.

1. Primul pas este sa alegi obiecte sanitare pe care le vrei in baie. E important sa te consulti cu cei care se vor monta respectivele obiecte. Specialistii vor sti sa iti spuna daca ele se potrivesc formei si spatiului de care dispui. Vei sti exact daca e bine sa achizitionezi o cada sau o cabina de dus, un vas de toaleta cu prindere in perete sau in podea ori o chiuveta clasica sau un lavoar modern.

2. Odata alese obiectele sanitare, trebuie sa te hotarasti ce fel de tevi vrei – acestea depind si de suma pe care vrei sa o investesti in amenajare baie. Astfel poti alege intre teava de cupru, teava de polipropilena sau teava multistrat. Tot in aceasta etapa e indicat sa alegeti si tipul de sifon de scurgere – de pardoseala, de tip butelie, din teava de alama, din teava de plumb s.a .

3. Ultimul pas este montarea propriu-zisa a celor alese in prealabil si deci amenajare grup sanitar. E bine sa estimezi timpul de amenajare impreuna cu echipa de specialisti. De asemenea, ia  si o marja de timp in plus pentru eventualele piedici care pot aparea- racordarea la sistemul de canalizare, la tevile principale s.a

Tags: , , , , , , ,