5 motive sa alegi centrala termica!

Te-ai decis daca cea mai buna alegerere pentru casa si familia ta este instalare centrala termica? Sava Clima iti prezinta 5 motive pentru care sa te decizi.

Motivul nr. 1

Nu mai depinzi de nimeni!

In cazul in care stai la bloc, daca iti instalezi centrala termica nu o sa mai depinzi de vecinii tai. Odata cu instalarea centrala termica o sa ai libertatea sa iti incalzesti locuinta dupa bunul tau plac. Mai mult, vei avea in permanenta apa calda! Nu vei avea nevoie decat de o firma de instalatii termice ca sa iti monteze aceasta centrala si grijiile tale in ceea ce priveste energia termica se vor risipi.

Motivul nr. 2

Creezi mai mult spatiu!

Daca stai la casa unde te incalzeai cu soba clasica, prin instalare centrala termica vei elibera un spatiu considerabil. In loc de soba mare care ocupa jumatate de dormitor, acum vei pune calorifere, preferabil calorifere din aluminiu.

Motivul nr. 3

E o investitie de viitor!

Daca apelezi la o firma de profesionisti in instalatii termice, vei avea parte de un montaj centrala termica de calitate deci de o lucrare cu durata de viata mai mare. Din acest motiv, centrala termica trebuie privit ca o investitie de viitor care te va ajuta de-a lungul timpului. Nu ezita sa iei o centrala termica de calitate.

Motivul nr. 4

Iti ofera optiunea alegerii!

Incalzirea termica se poate face prin mai multe feluri. Printr-o centrala termica poti alege atat varianta clasica cu calorifere cat si incalzire prin pardoseala. Mai mult, poti opta si pentru felul de energie termica pe care o vei folosi. Exista pe piata modele de centrale termice atat prin gaze naturale, cat si centrala termica pe lemne, centrala termica pe brichete de rumegus sau centrala termica pe peleti.

Motivul nr 5

Faci economii!

Am pastrat aspectul cel mai important pentru final. Daca primele patru motive nu te-au convins inca sa iti instalezi o centrala termica, acesta o va face cu siguranta. Daca iti instalezi centrala termica vei reusi sa economisesti bani. In primul rand, pentru ca nu va trebui sa mai platesti pierderile de pe scara blocului si in al doilea rand pentru ca vei putea folosi repartitoare pentru a supraveghea exact temperatura camerelor.

Tags: , , , ,