5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre reparatii instalatii sanitare!

Daca ai ajuns in situatia in care sa apelezi la instalatori pentru reparatii sanitare, inseamna ca undeva ai o problema. Specialistii Sava Clima in reparatii instalatii iti spun 5 lucruri pe care trebuie sa le stii neaparat cand vine vorba de reparatii sanitare.

1.    De ce ai nevoie de reparatii instalatii sanitare!
2.    Cum cauti o firma de reparatii instalatii!
3.    Cum negociezi lucrarile de reparatii sanitare!
4.    Ce trebuie sa faci imediat dupa reparatii instalatii!
5.    Ce trebuie sa faci pe termen lung sa eviti reparatii instalatii sanitare.

1. De ce ai nevoie de reparatii instalatii sanitare!

In general, ai nevoie de reparatii instalatii sanitare atunci cand ceva nu mai merge ca la inceput. Motivele pot fi multiple dar cele mai frecvente cauze care duc la reparatii instalatii sunt fie un montaj necorespunzator inca de la inceput, fie neintretinerea instalatilor sanitare!

2. Cum cauti o firma de reparatii instalatii!

Cand esti in cautarea unei firme de reparatii instalatii sanitare, trebuie sa urmaresti ca aceasta are experienta in domeniu. Mai mult, urmareste ce pareri au clientii lor despre lucrarile facute de aceasta firma.

3. Cum negociezi lucrarile de reparatii sanitare!

Nu te grabi si te arunca la prima firma pe care ai gasit-o. Studiaza piata, vezi care este pretul standard pentru reparatii instalatii si apoi cere cateva oferte de la doua-trei firme de reparatii sanitare. Vezi ce fel de oferte primesti – daca sunt firme serioase, care se respecta, preturile vor fi asemanatoare.

4. Ce trebuie sa faci imediat dupa reparatii instalatii!

Asigura-te ca lucrarea de reparatii instalatii sanitare a fost bine facuta de firma contractata. Documenteaza-te inainte si solicita si o perioada de garantie pentru lucrarea facuta.

5. Ce trebuie sa faci pe termen lung sa eviti reparatii instalatii sanitare.

Ai grija sa intretii instalatiile sanitare cum trebuie pentru a evita reparatii instalatii! Cum ziceam, in general, instalatiile sanitare neintretinute au nevoie mai des de reparatii sanitare.

Pentru astfel de servicii poti apela oricand la Sava Clima. Disponibil chiar si seara si in weekend, o echipa va veni in maxim 24h la tine acasa. Intra pe http://blog.termicesanitare.ro/service-reparatii/reparatii-instalatii-sanitare/ pentru a vedea oferta Sava Clima.

Tags: , ,