3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre montaj jaluzele

Daca ai nevoie de o echipa de specialisti in montaj jaluzele, Sava Clima vine in ajutorul tau cu sfaturi, consultanta gratuita si cele mai bune preturi de pe piata.
Daca te-ai decis ca nu ai nevoie de o echipa si vrei sa iti faci singur montaj jaluzele, Sava Clima iti spune 3 lucruri pe care trebuie neaparat sa le stii cand te hotarasti pentru montaj jaluzele. Aceste lucruri sunt menite sa te ajute atat in deciderea unor tipuri de jaluzele cat si in montaj jaluzele propriu-zise.

1. Hotaraste ce jaluzele vrei sa montezi!
2. Atentie ca montaj jaluzele sa fie corect!
3. Ce trebuie sa faci dupa montaj jaluzele!

1. Cand ai hotarat sa iti pui jaluzele, e clar ca vrei sa le cumperi. Acum, inainte de montaj jaluzele e bine sa te decizi ce fel de jaluzele iti doresti si care sunt cele mai importante pentru locuinta ta. Deci, trebuie sa te hotarasti daca vrei jaluzele verticale sau orizontale.

2. Indiferent ca ai ales jaluzele verticale sau jaluzele orizontale, trebuie sa stii ca procesul nu este foarte dificil daca respecti cativa pasi – horarasta-te exact cum le prinzi pentru a nu te incurca de tevi, geamuri deschise sau mobila. Un montaj jaluzele facut corect va face ca jaluzelele tale sa dureze mai mult timp si sa nu ai probleme.

3. Dupa ce ai facut montaj jaluzele, trebuie sa respecti cateva sfaturi pentru a mari perioada de viata a jaluzelelor:
• Spala-le conform instructiunilor primite!
• Nu sprijini nimic de jaluzele ca risti sa se deformeze sau sa se strice!
• Actioneaza snururile exact in directia in care acestea atarna! Nu trage snururile spre tine pentru ca acestea se vor uza si se vor strica mai repede decat in mod normal.

 

Tags: