Cine muta toate aparatele de aer conditionat de pe fatadele cladirilor?

Primaria capitalei vrea sa mute toate aparatele de aer conditionat de pe fatedele cladirilor.

Primaria Bucuresti a dat spre dezbatere publica un proiect prin care “se interzice montarea aparatelor de aer conditionat pe fatadele catre stradă”. Daca acest proiect va fi adoptat, aparatele de aer conditionat vor fi relocate astfel incat sa indeplineasca dispozitiile proiectului prevazute la art. 3.4. din cadrul Proiectului de hotarare pentru aprobarea “Regulamentului de interventie-realbilitarea fatadelor pentru cresterea calitatii arhitectural-ambientale a cladirilor, in municipiul Bucuresti”.

La aprobarea acestui proiect, nici antenele satelit nu vor mai fi acceptate pe fatadele cladirilor. Acelas proiect vrea de asemenea, sa ingroape toate cablurile de electricitate si de comunicatii. Tot aici este prevazut ca blocurile din capitala sa fie vopsite in culori deschise: alb, galben, gri, bej, in final arhitectul sef al Bucurestiului alegand cromatica.

 

Sava Clima ofera servicii de mutare-relocare aparate de aer conditionat. In functie de situatie, se poate pastra amplasamentul unitatii din interiorul aparatamentului si o parte din traseul frigorific, facand astfel ca aceste costuri de relocare a aparatului de aer conditionat sa se reduca semnificativ fata de cele ale unui montaj obisnuit.

Tags: