4 lucruri pe care trebuie sa le stii despre sisteme de ventilatie

Specialistii Sava Clima iti dezvalui cele mai importante 4 lucruri pe care trebuie sa le stii despre sisteme ventilatie. Astfel, cand vine vorba de sistem de ventilatie trebuie sa tii cont de cateva lucruri.

1.Tipuri de sisteme de ventilatie!

Exista mai multe tipuri: sisteme de ventilatie naturala, sisteme de ventilatie industriala, sisteme de ventilatie baruri etc. De asemenea, exista mai multe feluri de ventilatoare : menajere, industriale si comerciale.

2.Sistem de ventilatie si alegerea lui

Alegerea unui sistem de ventilatie depinde de mai multi factori. Cand alegi sisteme ventilatie, trebuie sa iei in calcul atat bugetul cat si traseul de ventilat, volumul de aer, umiditatea si conditiile incaperii. Conditiile incaperii depind de existenta prafului, fum, scame si altele.

3.Modul de controlare a ventilatiei

Exista trei moduri de controlare a ventilatiei pe care e bine sa le cunosti inainte de a te hotari asupra unuia. Acestea sunt prin evacuare, prin introducere si combinat (introducere si evacuare). Primul, sistem de ventilatie prin evacuare este cel mai utilizat deoarece este si cel mai simplu sic el mai econom. Totusi exista persoane care aleg si celelalte moduri de controlare a ventilatiei. Acesta depinde strict de nevoile fiecaruia in ceea ce priveste ventilatia.

4. Tipuri de ventilatoare

Cand e vorba de un sistem de ventilatie si alegerea cea mai buna trebuie sa stii sa alegi si un ventilator potrivit nevoilor tale. Acestea pot fi ventilatoare ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale si centrifugale in-line!

Tags: , , , , , ,